مطلب وبلاگ

آموزش گارسونی رستوران و نکاتی درباره آن

مقالات

تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار و رستوران شما را با بهترین لوازم از قبیل گلدان و شمعدانی ، ظروف میوه و شیرینی رستوران و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.

در یک رستوران معمولاً بیشترین کسی که با مشتریان در ارتباط است، گارسون ها می باشند، درصورتیکه مدیر و مالک رستوران، صندوقدار، آشپز، نظافتچی و… هم هستند اما گارسون ها نماینده کل افراد و رستوران می باشند، پس در اینصورت آموزش گارسونی در رستوران اهمیتی دوچندان پیدا می کند.

ضروری است هر گارسون، با مهارتهای تشریفاتی و آداب معاشرت مانند نحوه تشکر کردن از مشتری، کنترل در شرایط بد، چگونگی پذیرایی نوشیدنی و غذاها، چگونگی برخورد با مشتریان عصبانی، نحوه پیشنهاددادن به مشتریان، معرفی حرفه‌ای خود و رستوران به مشتریان و همچنین گفتگوهایی که باعث خواهد شد که مشتریان نسبت به رستوران ما دید مثبتی پیدا کنند و خیلی از مهارتهای دیگر که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

مهارتهایی که گارسون ها باید فرا گیرند

جابه جایی ظروف

لبخند زدن

جمع‌آوری ظروف

انجام ندادن کارهای ممنوعه

اطمینان از وجود وسایل ضروری بر روی میز

سرعت عمل بدون جلب توجه

پوشش، ظاهر و بهداشت گارسون به نحو مطلوب

استفاده از عطرهای خوشبو

ذکر برخی از نکات دررابطه با موارد فوق

گارسونها باید ظروف را با دست چپ بگیرند و  غذا را با دست راست به مشتری ارائه دهند.

گارسون باید از سالم بودن، پربودن و کافی بودن تعداد وسایل ضروری روی میز اطمینان حاصل کند.

گارسون موی سرش شانه زده باشد و از مدل هایی که عرف جامعه نیست دوری کند.

در رابطه با مو، گارسون نباید جلوی مشتری با موهای خود بازی کند یا آنها را شانه بزند.

گارسون اگر قرار هست که خود را مرتب کند باید به دور از مشتری اینکار را انجام دهد.
بسیار عالی خواهد شد که گارسون دستکش سفید و تمیز به دست داشته باشد.

هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ اصول پوشش گارسون‌ها باید تمام دکمه های خود را ببندند.

ناخن های گارسون باید کوتاه شده باشد و زیر آن جرمی نباشد.

گارسون باید از خاراندن سر یا بدن، دست در گوش یا بینی کردن در حضور مشتری خودداری کند.

گارسون ها نباید از عطرهایی که بوی تندی دارند استفاده کنند.

گارسون باید از کفشهای مناسب جلو بسته با رنگ تیره استفاده کند.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

تجهیزات تالار بهروز سمیعی  ارائه دهنده انواع میز و صندلی رستوران ، تجهیزات رستوران ، شمعدانی و گلدان رستوران ، ظروف میوه و شیرینی رستوران ، دیزاین رستوران می باشد.

همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات تالار ها از قبیل (میز و صندلی تالار ، شمعدانی تالار ، گلدان تالار ، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین تالار ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.

پاسخ دهید