مطلب وبلاگ

مراحل بهره برداری آشپزخانه های صنعتی و استانداردهای آشپزی صنعتی

مقالات

تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار و رستوران شما را با بهترین لوازم از قبیل میز و صندلی ، ظروف میوه و شیرینی رستوران و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.

آشپزی صنعتی یکی از پنج محور شاخص های ارزیابی می باشد؛ که تقویت این بخش در هر کسب و کار مرتبط با حوزه غذا می تواند در ارتقاء کمی و کیفی غذا بسیار نقش آفرین باشد.

اصول و مبانی آشپزی صنعتی:

• طراحی ساختار منو (بر اساس ظرفیت، سطح تشریفات، مکان سرو غذا و غیره تعیین می گردد).
• تدوین رسیپی کارت غذا (قیمت تمام شده و فروش، ثبات طعم و مزه، تثبیت تولید، ارائه و سرو غذا).
• ماشین آلات و تجهیزات پخت غذا (سطح تخصصی، مکان تولید غذا، بودجه و زمان بهره برداری طرح و غیره).
فرآیندهای تولید
• فرآیندهای قبل از تولید.
• فرآیندهای حین تولید.
• فرآیند های پس از تولید.

جهت توسعه منطقی باید به دو مولفه کلان ذیل پرداخت:

• درون سازمانی (آشپزی صنعتی، فنی-مهندسی، ایمنی و بهداشت، خدمات و تشریفات و پذیرایی، مدیریت).
• برون سازمانی (تبلیغات و بازاریابی، صدای مشتری، ارتباط با مشتری و غیره).
نحوه ارزیابی مؤلفه های پنج گانه و پارامترهای ارتباط با مشتری به ترتیب در شماره های بعد به تفکیک پرداخته خواهد شد.
طراحی و دکوراسیون داخلی آشپزخانه صنعتی
طراحی و دکوراسیون داخلی آشپزخانه صنعتی شامل مؤلفه های متعددی می باشد که ذیلاً به رئوس آنها اشاره می گردد:
• طراحی و دکوراسیون کف، دیوار چند بعدی، کف سازی و غیره).
• میز و مبلمان (میز دو، چهار و چند نفره، مبلمان مهمانان و صندلی کودک و غیره).
• نورپردازی داخلی (نورپردازی مستیقمی، غیر مستقیم، مخفی، آباژور و غیره).
• تزئینات و نصبیات (تابلو، پوستر، تبلیغات، پرده، لوستر و غیره).

• معرفی سه حوزه سازه، تأسیسات مکانیک و الکتریک در بخش فنی-مهندسی :
• سازه:
• تهیه نقشه های فونداسیون، تیر ریزی، ستون گذاری و غیره.
• ساخت و ایجاد سازه مناسب جهت اجرا دکوراسیون و طراحی داخلی با امکان هر گونه تغییر.
• تأسیسات مکانیک:
• آب سرد و گرم، فاضلاب و چربی گیر.
• تهویه و تخلیه هوا.
• سیستم برودتی و حرارتی جهت کنترل دما.
• سیستم اطفاء حریق و آتشنشانی.
• موتورخانه، منابع ذخیره آب و غیره.
• تأسیسات الکتریک:

بخش فنی-مهندسی در آشپزخانه های صنعتی
زیرمجموعه های بخش فنی-مهندسی شامل چهار قسمت می باشد:
• طراحی معماری (شامل چیدمان آَپزخانه، طراحی معماری و دکوراسیون داخلی).
• طراحی و محاسبات سازه.
• طراحی و محاسبه تأسیسات مکانیک.
• طراحی و محاسبه تأسیسات الکتریک.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

تجهیزات تالار بهروز سمیعی  ارائه دهنده انواع میز و صندلی رستوران ، تجهیزات رستوران ، شمعدانی و گلدان رستوران ، ظروف میوه و شیرینی رستوران ، دیزاین رستوران می باشد.

همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات تالار ها از قبیل (میز و صندلی تالار ، شمعدانی تالار ، گلدان تالار ، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین تالار ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.

پاسخ دهید