مطلب وبلاگ

مدیریت تالار و رستوران داری و ارائه راهکارهای مفید

مقالات
تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار شما را با بهترین لوازم از قبیل  میز و صندلی تالار، جایگاه عروس و داماد و … انجام می دهد.

نقش مدیر رستوران این است که از روند کار درست رستوران و رعایت شدن بالاترین استانداردها مطمئن شود. مدیر کیترینگ باید در سطح وسیع به سازمانها، شرکت ها، کارخانجات، بیمارستانها و مدارس خدمات بدهد. او نسبت به مدیر رستوران، با مشتری کمتر در ارتباط مستقیم است.

وظایف مدیر رستوران یا کیترینگ عبارتند از:

• تهیه منوها
• انجام تبلیغات
• استخدام نیرو اعم از آشپز، گارسون و…
• اطمینان یافتن از توانمندی و مهارت کارکنان
• ارائه آموزش یا برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان در زمینه های کاری آنها
• حفظ انگیزه کاری کارکنان برای رسیدن به بالاترین استاندارد ها در خدمت رسانی
• سازماندهی شیفت های کاری
• مدیریت و کنترل موجودی، بودجه و کارکنان
• نظارت بر رعایت قوانین و دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی در کار
• مهارت و دانش مورد نیاز
• داشتن رفتاری مدبرانه و مودبانه
• توانایی انگیزش و مدیریت کارکنان
• مهارت عالی در جذب مشتری و ارائه خدمات مناسب به او
• داشتن خلاقیت و نوآوری در تهیه منو غذا، چیدمان، ابزارهای تشویقی و…
• مهارت های ارتباطی قوی
• توانایی حفظ آرامش در شرایط کاری پر فشار
• توانایی خوب در کارتیمی
• توانایی کار با اعداد و ارقام و مدیریت بودجه
• توان سازماندهی و برنامه ریزی کارها
• نظارت بر نحوه سرویس دهی به مشتریان و برنامه ریزی جهت حداقل کردن زمان انتظار آنها
• توانایی مدیریت سلامت، بهداشت، ایمنی و امنیت محیط کار

راهکارهای لازم برای جذب مشتری بیشتر

۱٫برای مشتریان در انتظار باید صندلی راحت گذاشت و حتی با یک لیوان نوشابه ،یا یک استکان چای رایگان از مشتری ها پذیرائی کرد.
۲٫کیفیت و کمیت غذا همان طوری که هست حفظ شود.
۳٫رفتار و برخورد با مشتری بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
۴٫یونیفرم کارکنان از پارچه های بهتر و زیباتر انتخاب شود.
۵٫در روزها و ساعات خلوت،رستوران برای شام یا نهار تخفیفی قائل شود.
۶٫بر سرعت سرویس دهی اضافه شود.
۷٫رستوران به وسایلی مجهز شود که در صورت انتظار،مشتری سرگرم باشد.
۸٫به نظافت و بهداشت بیش از گذشته توجه شود.
۹٫به سرویس های بهداشتی از نظر نظافت به طور مرتب توجه شود.
۱۰٫این گونه رستوران ها باید بر سرعت سرویس دهی اضافه کنند تا مشتریان زودتر میزها را خالی کنند.
۱۱٫آشپزخانه را نیز باید به تجهیزات مدرن مجهز و در چیدمان وسایل پخت و پز دقت و توجه شود .
۱۲٫غذاهایی که زیادتر سفارش داده می شود از قبل آماده کنند یا تزئین دور غذا مثل سبزیجات و … را قبلا در بشقاب بریزند.
۱۳٫غذاهائی که سرو آن سریع تر است در منو اضافه کنند.مثل غذاهایی که قبلا پخته شده فقط احتیاج به کشیدن دارد.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

تجهیزات تالار بهروز سمیعی ارائه دهنده انواع میز و صندلی تالار ، تجهیزات تالار ، شمعدانی و گلدان تالار ، ظروف میوه و شیرینی تالار ، جایگاه عروس و داماد می باشد. این شرکت با ۲۵ سال سابقه در ارائه محصولات مورد نیاز تالارها و دیزاین تالار آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.

همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات رستوران ها از قبیل (میز و صندلی رستوران ، شمعدانی رستوران ، گلدان رستوران، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین رستوران ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.

استفاده از لوازم مجلل و با کیفیت می تواند به موفقیت شما کمک کننده باشد.

 

پاسخ دهید