مطلب وبلاگ

دکوراسیون و چیدمان رستورانها

مقالات

تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار و رستوران شما را با بهترین لوازم از قبیل میز و صندلی ، ظروف میوه و شیرینی رستوران و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.

طراحی موفق یک رستوران , تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد . در محیطهای شلوغ و پر ازدحام سردر (Facade) رستوران باید به گونه ای باشد که کاملاً مشخص و مجزا به نظر آید و جلب توجه کند.

 نکات مورد توجه در طراحی دکوراسیون خارجی:

تابلو رستوران عامل مشخص کننده ای در نمای خارجی رستوران به شمار می رود.

تابلو رستوران موجب جلب توجه مشتری شده و در ذهن آنها به عنوان نشانه رستوران باقی می ماند.

تابلوها باید به گونه ای تاثیرگذار باشند و پیام آنها روشن , واضح و در عین حال جذاب باشد.

سبک حروف روی تابلو نیز باید منعکس کننده نوع رستوران باشد و مردم بدانند در داخل رستوران چه چیزی ارائه میشود.

تابلوی رستوران باید به گونه ای باشد که هم خوانا باشد و هم جلب توجه نماید.

تابلو  رستوران باید با طراحی معماری هماهنگ باشد.

تابلوی رستوران باید به گونه ای طراحی شود که رنگهای زمینه و نوشته یکسان نباشد.

طراحی سردرساختمان رستوران باید به گونه ای باشد که موجب تمایز آن رستوران از سایر رستورانها شود.

نکات مورد توجه در طراحی داخلی رستوران:

طراحی رستوران کنار دریا با رستوران داخل شهر یا بین جاده ای یکسان نیست مشتری طبق مکان رستوران، انتظار طراحی خاصی را نیزدارد.

مشتریان بر اساس دکور رستوران از قبیل طراحی میز و صندلی ،نور پردازی ، رنگ ، کف سالن و … رستوران را انتخاب میکنند.

رستورانهایی که طراحی وتشکیلات و نور پردازی و فضای مناسبی داشته باشند محیط گرم و صمیمی و شاد را برای مشتری تداعی می کنند.

طراحی باید همچون عاملی نیرومند، تصمیم به بازگشت مجدد به رستوران را در مشتریان تقویت کند.

سبک معماری رستوران باید به گونه ای طراحی شده باشد که با طراحی های یکنواخت و تقلیدی متفاوت باشد.
همچنین چشم انداز ساختمان باید به گونه ای طراحی شود که به راحتی قابل تقلید برای دیگران نباشد.

رستوران باید از دورنمای خوبی برخوردار باشدزیرا دورنما همانند سردر و تابلو نشانگر فضای درون رستوران است.

شیوه های جداسازی محیط خارج از داخل رستوران باید با نوع و مکان رستوران هماهنگ شود.

در ورودی علاوه براینکه نشانگر نوع رستوران است، باید به راحتی نیز قابل استفاده باشد.

بوی غذاهایی که در رستوران طبخ میشود نباید در ورودی رستوران به مشام برسد.

انواع رستوران:

رستوران های معمولی

 گریل روم Grill Room

فود کورت Food Court

تریا Teria

رستوران های بوفه Buffet

رستوران های معمولی خودشان به سه دسته زیر تقسیم می شوند.

رستوران های سنتی

رستوران های با میز سلف سرویس

رستوران های ویژه

تجهیزات تالار بهروز سمیعی  ارائه دهنده انواع میز و صندلی رستوران ، تجهیزات رستوران ، شمعدانی و گلدان رستوران ، ظروف میوه و شیرینی رستوران ، دیزاین رستوران می باشد.

همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات تالار ها از قبیل (میز و صندلی تالار ، شمعدانی تالار ، گلدان تالار ، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین تالار ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.

پاسخ دهید