مطلب وبلاگ

آداب و اصول پذیرایی از میهمان در تالار و رستوران

مقالات

تجهیزات تالار بهروز سمیعی با ۲۵ سال سابقه دیزاین تالار و رستوران شما را با بهترین لوازم از قبیل گلدان و شمعدانی ، ظروف میوه و شیرینی رستوران و صندلی شیواری و چیواری و … انجام می دهد.

میـهـمانـی دادن و میـهـمـانـی رفـتـن نـیـز بـه نوبه خود واجد آداب و اصول اساسی است که می بایست به دقت رعایت گـردند

تـا اوقــات مــفـرح، بــی خطر و بیاد ماندنی هم برای میزبان و هم میهمانان فراهم آید.

توجه به موارد زیر برای ارائه یک میهمانی بی نقص الزامی است.

۱ -چیدن میز را با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.

۲ – چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.

۳ – یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید.

۴ – بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشینند نباید روی میز باشد.

۵ – بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید.

۶ – لیوان آب را در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید.

۷ – در سمت راست لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.

۹ – هیچ وقت دو نفری را که همیشه کارشان به بحث های طولانی و بد می کشد را کنار هم ننشانید.

غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد.

ظروف غذا باید از سمت راست مهمانها جمع آوری کرد.

میز غذا را می توانید پیش از ورود مهمانان آماده نمایید.

بر سر سفره غذا گلهایی را که دارای عطر تند هستند مانند گل مریم قرار ندهید.

وسط میز را می توانید با یک گلدان گل تزیین نمایید.

تجهیزات تالار بهروز سمیعی

تجهیزات تالار بهروز سمیعی  ارائه دهنده انواع میز و صندلی رستوران ، تجهیزات رستوران ، شمعدانی و گلدان رستوران ، ظروف میوه و شیرینی رستوران ، دیزاین رستوران می باشد.

همچنین این شرکت، تولید کننده تجهیزات تالار ها از قبیل (میز و صندلی تالار ، شمعدانی تالار ، گلدان تالار ، صندلی شیواری ، صندلی چیواری و دیزاین تالار ) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت لوازم تالار سمیعی مراجعه کنید.

پاسخ دهید